Administració
Accés Usuaris: Identificació
new_releases Avisos i Novetats
16/11/2020 - Nova normativa bancària PSD2

Des de fa pocs dies les entitats financeres s'estan adaptant a una nova norma europea que exigeix una doble validació a l'hora de fer pagaments online, com és el cas de TPVEscola. Us hem passat un correu amb informació sobre aquesta nova normativa.

Si teniu cap dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres!

10/7/2020 - CONTROL D'ASSISTÈNCIA (Primària)

Per a escoles de primària, hem desenvolupat la gestió de faltes d'assistència. Sol.liciteu el manual de funcionament si no el teniu.

Gràcies!

2/6/2020 - SIGNAR DOCUMENTS

Ja podeu enviar a les famílies els documents legals que necessiteu que us signin. Els usuaris els poden signar per mitjà de l'APP, i tindreu control immediat de qui l'ha vist i signat.

2/6/2020 - PDF INFORMATIU FAMÍLIES

Hem creat un PDF que podeu enviar a les famílies, amb tota l'operativa de l'APP. Recomanem que tothom es descarregui l'APP per a poder signar les autoritzacions que envieu.

La trobareu com a plantilla dins de COMUNICACIONS amb el nom
CARTA FAMÍLIES CLAUS D'ACCÉS TPV Escola.

26/2/2020 - AUTORITZACIONS A PAGAMENTS

A l'edició d'un pagament, quan cliqueu sobre "Requerir Autorització", les famílies hauran de signar electrònicament. Disposeu d'un correu tot explicant el funcionament. Si no el teniu, soliciteu-lo a info@tpvescola.com

22/1/2020 - DESCÀRREGA APP TPVEscola

Si voleu verificar quines famílies s'han descarregat l'aplicació mòbil de TPVEscola, entreu a Usuaris. A la dreta de cada usuari veureu el símbol d'Android o Apple si la tenen descarregada.

Disposeu d'aquest vídeo per a les famílies sobre l'ús i descàrrega de l'APP:
Recomaneu sempre a les famílies que es descarreguin l'app!!!

add
29/10/2019 - COMUNICACIONS - Millores

Quan feu una comunicació i el missatge ha quedat enviat, ara podeu tornar-la a enviar a qualsevol usuari individual de la llista de la comunicació.
Heu d'anar a la comunicació i situar el cursor a sobre de la icona del cantó esquerre del nom de l'usuari. S'obrirà un petit menú per a tornar a enviar la comunicació només a aquest usuari concret.

30/9/2019 - RETORNS EN TARGETA

Ja teniu activada l'opció de sol.licitar el retorn a la targeta de pagament de la família quan retorneu total o parcialment el pagament d'un alumne.

Els retorns sol.licitats s'aniran gestionant i veureu el seu estat al botó de MÉS OPCIONS>DEVOLUCIONS.

29/5/2019 - Apps Personalitzades

NOVETAT!!
A partir de l'1 de juliol, podeu demanar la personalització de l'App de TPVEscola, DE FORMA TOTALMENT GRATUÏTA.
Ho podeu sol·licitar a info@tpvescola.com

17/5/2019 - EMISSORS

Les liquidacions (transferències) que fem a cada centre sempre són per EMISSOR. Ara que començarà el nou curs, reviseu si us convé que donem d'alta més emissors pel vostre centre, encara que sigui sobre els mateixos comptes bancaris que ja teniu. Cliqueu (+)

24/4/2019 - Activació i programació de pagaments

Novetat important:
En l'edició de pagaments hem incorporat una opció per activar o desactivar el pagament. També hem incorporat l'opció de programar l'activació d'un pagament a una data determinada.

contact_phone Contacte
phone 937 996 856 mail info@tpvescola.com
Cookies: utilitzem cookies només per la identificació de la sessió i preferències de l'usuari. No mostrar més